AGENDA

SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

August 18th, 2012 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min
	Welcome to Intergroup Please silence cell phones	
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month	
	Sign-in sheet passed during reading	
	Standing Rules	
10:55 A.M.	Minutes (Chris N.)	10 min
11:05 A.M.	Treasurer's Report (Pam T)	10 min
11:15 A.M.	7 th Tradition envelope passed around	10 11111
	Mail announced and passed around	
	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min
11.13 A.M.	Delegates [Beth M/Neva S]	20 11111
	Public Information/Professional Outreach (PIPO)[Rae S]:	
	Lifeline & Resource Library [Rebecca T]:	
	Meeting List [Marie R]:	
	Newsletter [Michelle S/Cheryl L]:	
	Phone [Susan C]: ?? calls:	
	Special Events open [2012 Retreat Chairs: Mary M and Susan C]:	
	Twelfth-Step Within [Jocelynne W]:	
	Website [Nan B]:	
	C&A 2013 [Janis R/Roni B]	
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min
11:45 A.M.	IR Training [Janis R]	5 min
	IRs present (list new/subs)	0 1,1111
	Mail/hand deliver information to meetings not represented	
	Name and Address corrections	
11:50 A.M.	Unfinished Business	
	Vision and Goals Ad Hoc Committee	
	Retreat Budget Line Motion	
11:55 A.M.	New Business	
	Reschedule October IG Meeting	
	Read from Group Handbook pg 33 #1	
12:15 P.M.	Announcements	10 min
	September 15 th next SEAZ Intergroup meeting at 10:45 AM (Board meets at 10 A)	
	2013 C&A Planning meeting at 1pm today at the J.W. Marriot on the UofA campus	.,
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min
12:30 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledge	
	"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA	TO
		10
	ALL WHO SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM	
	RESPONSIBLE"	