AGENDA

SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

October 13th, 2012 | <u>www.oasouthernaz.org</u>

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min
	Welcome to Intergroup Please silence cell phones	
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month	
	Sign-in sheet passed during reading	
	Standing Rules	
10:55 A.M.	•	10 min
11:05 A.M.		10 min
11.05 A.M.	7 th Tradition envelope passed around	10 mm
	Mail announced and passed around	
11:15 A.M.	·	20 min
11.15 A.M.		
	Delegates [Beth M/Neva S] Public Information/Professional Outreach (PIPO)[Rae S] :	
	Lifeline & Resource Library [Rebecca T]:	
	Meeting List [Marie R]:	
	Newsletter [Michelle S/Cheryl L]:	
	Phone [Susan C]: ?? calls:	
	Special Events open [2012 Retreat Chairs: Mary M and Susan C]: Twelfth-Step Within [Jocelynne W]:	
	Website [Nan B]:	
	C&A 2013 [Roni B]	
11:35 A.M.		10 min
11:45 A.M.	IR Training [Janis R (excused)]	5 min
11.45 A.M.	IR present (list new/subs)	5 min
	Mail/hand deliver information to meetings not represented	
	Name and Address corrections	
	Turn in We Care List changes	
11:50 A.M.	Unfinished Business	
11.50 A.M.	2013 Slate for Board and Committee Chairs	
11:55 A.M.	New Business	
11.55 A.M.	Annual Membership Count	
	Vision and Goals #2 Committed Service Bodies Task #4	
	Read from Group Handbook	
12:15 P.M.	•	10 min
12.13 T.M.	November 10 th next SEAZ Intergroup meeting at 10:45 AM (Board meets at 10 AM)	
	2013 C&A Planning meeting at 1pm today in this room	
	October 19-21 st SEAZ Retreat at St. David	
	November 17 th IDEA Day	
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min
12:20 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledge	5 min
12.JU F./VI.		TO
	"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA	10
	ALL WHO SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM	
	RESPONSIBLE"	