AGENDA

SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

February 16, 2013 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min
	Welcome to Intergroup Please silence cell phones	
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month	
	Sign-in sheet passed during reading	
	Standing Rules	
10:55 A.M.	Minutes [, Secretary Pro Tem]	10 min
11:05 A.M.	Treasurer's Report [Pam T.] (Audit Committee Report)	10 min
	7 th Tradition envelope passed around	
	Mail announced and passed around	
11:15 A.M.	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min
	Delegates [Beth M. & Jill S.]:	
	Public Information/Professional Outreach (PIPO) [OPEN]:	
	Lifeline & Resource Library [OPEN]:	
	Meeting List [Marie R.]:	
	Newsletter [Rae 5.]:	
	Phone [Barb 5.]: calls	
	Special Events [OPEN]:	
	Twelfth-Step Within [OPEN]:	
	Website [Cheryl L.]:	
	C&A 2013 [Janis R./Roni B.]:	
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min
11:45 A.M.	IR Training [Wendy A.]	5 min
	IRs present (list new/subs)	
	Mail/hand deliver information to meetings not represented	
	Name and Address corrections	
11:50 A.M.	Unfinished Business	
	WSBC Agenda Questionnaire (Beth - 25 minutes)	
	Appoint Committee Chairs	
	Ad Hoc Committee for Annual Membership Count Procedures	
	Intergroup Inventory	
11:55 A.M.	New Business	
	Appoint Ad Hoc Committee to update the retreat process document: Janis, Chair	
	Vision and Goals #2	
	Read from Group Handbook (pp. 42-49) "Pathways of Service: Roads to Recovery"	
12:15 P.M.	Announcements	10 min
	March 16 is next SEAZ Intergroup meeting at 10:45 A.M. (Board meets at 10 A.M.))
	2013 C&A Planning meeting at 1pm today in this room	
	February 23 rd Unity Day	
	2013 Region III Convention & Assembly, August 17-19	
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min
12:30 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledge	

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"