AGENDA

SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

July 20, 2013 www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer Welcome to Intergroup [<i>Please silence cell phones</i>] Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month Sign-in sheet passed during reading	10 min
	Standing Rules	
10:55 A.M.	Minutes [OPEN] Nancy R., Secretary Pro Tem	5 min
11:05 A.M.	Treasurer's Report (Pam T.)	10 min
	7 th Tradition envelope passed around	
	Mail announced and passed around	
11:15 A.M.	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min
	Delegates [Beth M./Jill S.]:	
	Public Information/Professional Outreach [Jill S./OPEN] Susan C.	
	Lifeline & Resource Library [Pam T./OPEN]	
	Meeting List [Marie R.]:	
	Newsletter: [Angela N.]	
	Phone: [Barbara 5.]: 33 calls; 4 hang-ups; 2 calls returned	
	Special Events: [Marj]	
	Twelfth-Step Within [Deb E. /OPEN]	
	Website: [Cheryl L.]:	
	C&A 2013: [Janis R./Roni B.]	
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:45 A.M.	IR Training [Wendy A.]	10 min
	IRs present (list new/subs)	
	Mail/hand deliver information to meetings not represented	
	"We Care List"	
11:50 A.M.	Unfinished Business	20
	Revised Intergroup Inventory 2013 (Deb. E.)	
	Ad Hoc Vision and Goals Committee [Deb E., Chair]	
	Ad Hoc Committee for Annual Membership Count Procedures (Wendy A.)	
	"Service" Skit (Janis & Roni)	
11:55 A.M.	New Business	20
	Newsletter Guidelines	
	Vision and Goals #3	
10.15 0.4	Read from Group Handbook, "How to Keep Them Coming Back," p. 5	
12:15 P.M.	Announcements 10 min	`
	Next SEAZ Intergroup meeting August 10, at 10:45 a.m. (Board meets at 10:00 a.m.	.)
	Retreat Planning Meeting, `1 p.m., Room 5 in Education Building Annual Retreat at St. David, Nov. 1-3	
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min
12:25 P.M. 12:30 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledge	J min
12.JU F./W.	Aujourn with the Responsibility rieage	

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"