## AGENDA

## SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

May 18, 2013 www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min	
	Welcome to Intergroup <i>Please silence cell phones</i>		
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month		
	Sign-in sheet passed during reading		
	Standing Rules		
10:55 A.M.	Minutes (Wanda C.)	10 min	
11:05 A.M.	Treasurer's Report (Pam T.)	10 min	
	7 <sup>th</sup> Tradition envelope passed around		
	Mail announced and passed around		
11:15 A.M.	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min	
	Delegates [Beth M./Jill S.]:		
	Public Information/Professional Outreach [Jill S./OPEN]		
	Lifeline & Resource Library [Pam T./OPEN]		
	Meeting List [Marie R.]:		
	Newsletter [Marilyn B./OPEN]		
	Phone [Barbara S.]:calls:		
	Special Events [Beth M./OPEN] Annual Retreat at St. David [Marj]		
	Twelfth-Step Within [Deb E. <b>/OPEN</b> ]		
	Website [Cheryl L.]:		
	C&A 2013 [Janis R./Roni B.]		
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min	
11:45 A.M.	IR Training [Wendy A.]	5 min	
	IRs present (list new/subs)		
	Mail/hand deliver information to meetings not represented		
	"We Care List"		
11:50 A.M.	Unfinished Business		
	Ad Hoc Vision and Goals Committee [Deb E., Chair]		Ad I
	Ad Hoc Retreat Process Document Update Committee (Janis R.)		
11:55 A.M.	New Business		
	Mentoring NBM for SEAZ Policy Manual (Beth)		
	Vision and Goals: #4		
40.45.0.4	Read from Group Handbook, "Getting Started in a Small Community," p. 3	40 :	
12:15 P.M.	Announcements	10 min	
	Next SEAZ Intergroup meeting June 15, at 10:45 a.m., in Room 5 of Ed. Bldg.  (Board meets at 10:00 a.m.)		
	2013 C&A Planning meeting at 1pm today		
	May 27 CRAFT SESSION, 1-4 p.m., Chris N.'s house; (520) 721-1085/661	-1991	
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min	
12:30 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledae		

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"