## **AGENDA**

## SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

December 20, 2014 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min
	Welcome to Intergroup <i>Please silence cell phones</i>	
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month	
	Sign-in sheet passed during reading [Jill & Cheryl excused]	
	Standing Rules	
10:55 A.M.	Minutes (Chris N.) from November 8, 2014	10 min
11:05 A.M.	Treasurer's Report (Janis R.)	10 min
	7 <sup>th</sup> Tradition envelope passed around	
	Mail announced and passed around	
11:15 A.M.	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min
	RR/Delegates [Jill S./Cheryl L.]: both excused	
	Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Mollie H. /Sara J.]:	
	Lifeline & Resource Library [OPEN]:	
	Meeting List [Wendy A.]:	
	Newsletter [Angela N.]:	
	Phone [Barb S ]: $2$ -calls; calls returned $1$ ; hang-ups $2$ ; total billed calls $33$	
	Special Events [OPEN]: Unity Day flyer	
	Retreat Committee [Mike]:	
	Twelfth-Step Within [Beth M]:	
	Website [OPEN] (ContactCheryl L.): excused	
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min
11:45 A.M.	IR Training [OPEN] Marilyn	5 min
	IRs present (new/alternates)	
	Mail/hand deliver information to meetings not represented - Chris N.	
	IR Tip for the month: Strong Meeting Checklist in January	
11:50 A.M.	Unfinished Business	
	Standing Rules and IG Job Descriptions: Review Committee Update: Susan C.	
11:55 A.M.	New Business	
	2015 Budget Motion	
	Confirmation of appointments (Newsletter Co-Chairmen and Website Chairman)	
	Election of Junior Region Representative/Delegate	
	Bylaw amendments [2/3 vote]	
	Appoint Audit Committee	
	Vision and Goals #4	
12.15 D M	Read from Group Handbook How Do Intergroups Start?—p. 26, #1)	10
12:15 P.M.	Announcements Through 17th post SEAZ Interpress most insist 10:45 AM (Board mosts et 10:48)	10 min
	January 17 <sup>th</sup> next SEAZ Intergroup meeting at 10:45 AM (Board meets at 10 AM) February 28 <sup>th</sup> - Unity Day event in Green Valley—Please plan to attend!	
	Region 3 Spring Assembly- Galveston, March 20-21	
	World Service Business Conference [WSBC], Albuquerque, April 27-May 2	
10.05.5.4		<b>-</b> .
12:25 P. <i>N</i>	· ·	5 min
12:30 P.M. Adjourn with the Responsibility Pledge		
"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO		
SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"		