AGENDA

SEAZ INTERGROUP OF OVEREATERS ANONYMOUS

June 21, 2014 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer	10 min
	Welcome to Intergroup Please silence cell phones	
	Introductions while reading the Twelve Traditions and Concept of the month	
	Sign-in sheet passed during reading	
	Standing Rules	
10:55 A.M.	Minutes (Chris N. excused) Susan C.	10 min
11:05 A.M.	Treasurer's Report (Janis R. excused) Cheryl	10 min
	7 th Tradition envelope passed around	
	Mail announced and passed around	
11:15 A.M.	Committee Reports (jot down questions so you can remember them)	20 min
	Delegates [Jill S/Cheryl L]	
	Public Information/Professional Outreach (PIPO)[Mollie H Sara J]:	
	Lifeline & Resource Library [Deb E]:	
	Meeting List [Wendy A]	
	Newsletter [Angela N]:	
	Phone [Barb S]:calls calls returned, hang-ups, total billed calls 48,:	
	Special Events [OPEN]:	
	Twelfth-Step Within [Beth M]:	
	Website [Open—Cheryl L reporting]:	
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min
11:45 A.M.	IR Training [OPEN] Marilyn	5 min
	IRs present(list new/subs)	
	Mail/hand deliver information to meetings not represented	
11:50 A.M.	We Care List updated and distributed Unfinished Business	
11.50 A.M.	TSW Motion (Janis)	
11:55 A.M.	New Business	
11.55 A.M.	Appoint a Review Committee [Policy Manual, Bylaws, Standing Rules, and IG	Tob
	Descriptions]	000
	Vision and Goals #2	
	Read from Group Handbook Getting Things Done In Your OA Group#3 and #4)	
12:15 P.M.	Announcements	
	Retreat committee meeting today at 1	10 min
	July 19 th next SEAZ Intergroup meeting at 10:45 AM (Board meets at 10 AM)	
	July 12 TSW Sponsorship Workshop	
	August 8-10 Region 3 C&A in Tempe	
	October 10-12 SEAZ Retreat at St. David	
12:25 P.M	Recap of Action Items	5 min
12:30 P.M.	Adjourn with the Responsibility Pledge	
	"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA	TO ALL
	WHO SHARE MY COMPLUSION; FOR THIS I AM RES	
	WING SHARE MY COMPLUSION, FOR THIS I AM RES	IONOTOLE