AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

Apr 21, 2018 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M Call to Order and Serenity Prayer 10 min Welcome to Intergroup Please silence your cell phones. Standing Rules: Does Everyone Have a Copy? Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts Minutes from Last Month [Michelle S.] 10:55 A.M. 2 min 10:57 A.M. Treasurer's Report [Sara J., absent] 3 min 7th Tradition envelope and mail passed Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 11:00 A.M. 10 min Region III Representatives/World Service Delegates [Sr. Chris N., Jr. Sally H.] Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G.] Meeting List [Leslie S., absent, Janet G. reporting] Newsletter [Hannah D., Alex J.] Lifeline Resource Library [Valerie O.] Phone [Gina B.] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Emily R.S. absent, Janis R.] Website [Nan B.] **Questions for Committee Chairs** 11:10 A.M. 5 min IR Trainer [Cheryl L.] 11:15 A.M. 5 min IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented **Unfinished Business/Other** 11:20 A.M. 5 min Update on Policy Manual Revamping, Intergroup Activity Report and Accumulation of Funds Committees (none have met yet). **New Business** 11:25 A.M. 25 min Open Microphone: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sharing of problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) [Jill] World Service Office (WSO) Updates [Jill] Vision/Goals: #1, Service is a pathway to Unity and Recovery Group Handbook, page 43 to top of 44, #1: How Conference Delegates and Region Representatives Serve 12:05 P.M. **Announcements** 5 min Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Activity Report Committee, Rm 5 here 12:30 – all are welcome to attend Apr 22, Policy Manual Revamp Committee, text or call Jill S. for Information 520-282-9818 Apr 23 – 28, World Service Business Conference of OA, 'Growing Recovery Worldwide,' Albuquerque NM May 12, 10:30-12:30 – Relapse, Recovery and Prevention Workshop (12th Step Within), St. James Church May 19, 10:45 AM - 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. 12:10 P.M Recap of Action Items [Nan B.] 5 min 12:15 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION;
FOR THIS I AM RESPONSIBLE"