## **AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous**

Feb 17, 2018 | www.oasouthernaz.org

## Call to Order and Serenity Prayer 10:45 A.M 10 min Welcome to Intergroup Please silence your cell phones. Standing Rules: Does Everyone Have a Copy? Introductions and Sign-in while reading 12 Traditions and 12 Concepts Minutes [Michelle S.] 10:55 A.M. 2 min Treasurer's Report [Sara J., absent] 3 min 10:57 A.M. 7<sup>th</sup> Tradition envelope and mail passed 11:00 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 10 min Region III Representatives/World Service Delegates [Sr. Chris N., Jr. Sally H.] Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G., Nancy N.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Hannah D., Alex J.] Lifeline Resource Library [Valerie O., absent] Phone [Gina B.] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Emily R.S., Janis R., absent] Website [Nan B.] **Questions for Committee Chairs** 11:10 A.M. 5 min 11:15 A.M. IR Trainer [Cheryl L.] 5 min (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented 11:20 A.M. **Unfinished Business/Other** 15 min WSBC Agenda/Questionnaire: Vote on whether these items should be placed on the agenda for discussion at the World Service Business Conference (WSBC) this years. Policy Motion: Vote on motion to move appointment of ad-hoc budget committee from Oct. to Sept. Intergroup Inventory Feedback from Intergroup Reps 11:35 A.M. **New Business** 25 min Open Microphone: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sharing of problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker). Vision/Goals: #2, Education 12:00 P.M. **Announcements** 5 min Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Feb. 24, 10:30 – 3:00 PM, Unity Day, St. Francis Episcopal, 600 S La Canada Dr., Green Valley Mar 17, 10:45 AM - 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. 12:05 P.M Recap of Action Items [Nan B.] 5 min 12:10 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"