AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

July 21, 2018 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	I to Order and Serenity Prayer 10 min 1. Icome to Intergroup Please silence your cell phones. Standing Rules: Does Everyone Have a Copy? 1. Traditions and 12 Concepts	
10:55 A.M.	Minutes from Last Month [Beth M. for Jill S., who is absent]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Sara J.] 7 th Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Chris N. Sr, Sally H. Jr]	5 min
11:05 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G., Nancy N.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Alex J., Hannah D.] Lifeline Resource Library [Janet G. for Valerie O.] Phone [Gina B.] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Janis R., Emily R.S., absent] Website [Nan B.]	10 min
11:15 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:20 A.M.	IR Trainer [Cheryl L.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:25 A.M.	Old Business SECRETARY POSITION still open- please consider taking on this vital service to Intergroup Update on Policy Manual Revamp [Cheryl N.] Accumulation of Funds Draft Options Feedback and Group Ideas [Beth]	15 min
11:40 A.M.	New Business Web Committee Budget Motion: funding for a no-hack service, domain renewal and SSL. Open Microphone [Sally H.]: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sharing of problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) World Service Office (WSO) Updates [Beth M. for Jill S.] Vision/Goals: #3, Strong Meetings and Committees Unity with Diversity Tri-Fold (read for 3-5 minutes) https://oa.org/files/pdf/UWD-trifold.pdf	
12:00 P.M.	Announcements Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Aug 11, 10:30-3:30 Service, Traditions & Concepts Workshop [TSW Committee], St. James. 32 Aug 18, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. Aug 25, 10:30-2:30 TWO-IN-ONE WORKSHOPS: 10:30-12- Making Amends Workshop AND 1-2:30 Oct 12-14, Region 3 Convention and Assembly, 'Acceptance is the Key,' Hotel Elegante, Color	30 Relapse
12:10 P.M	Recap of Action Items [Nan B.]	5 min
12:15 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"