AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

June 16, 2018 | <u>www.oasouthernaz.org</u>

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Standing Rules: Does Everyone Hav Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts	1 0 min /e a Copy?
10:55 A.M.	Minutes from Last Month [Beth M.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Sara J.] 7 th Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Reps/World Service Delegates' Report [Chris N. Sr RR/Del, Sally H. Jr RR/Del]	10 min
11:10 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G., Nancy N.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Alex J., Hannah D., absent for summer] Lifeline Resource Library [Valerie O., absent] Phone [Gina B.] Special Events [Barb A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Janis R., Emily R.S., absent] Website [Nan B., absent]	10 min
11:20 A.M.	Questions for Committee Chairs	10 min
11:30 A.M.	IR Trainer [Cheryl L.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:35 A.M.	 Unfinished Business/Other Motion Voting: Ways and Means [Chris N.] Accumulation of Funds: Presentation and brainstorming with the goal of - a.) releasing our current surplus (accumulation) of funds, and b.) preventing future accumulations 	20 min
11:55 P.M.	 New Business Open Microphone (time permitting): This is a time for IR's to bring up successes, issues, idea concerns – sharing of problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) World Service Office (WSO) Updates [Jill] Vision/Goals: #2, Education is a pathway to Unity and Recovery 	
12:10 P.M.	Announcements Open Secretary Position on Board- PLEASE ANNOUNCE Policy Manual Meeting, today after Intergroup, here –all are invited and welcome to attend Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Jul 21, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. Aug 11, 10:30-3:30 Service, Traditions & Concepts Workshop [TSW Committee], St. James. 329 Aug 25, 10:30-2:30 TWO-IN-ONE WORKSHOPS: 10:30-12- Making Amends Workshop AND 1-2:30 Recovery & Prevention, St. Francis in the Valley Church, 600 S La Canada Dr, Green Valley	30 Relapse
12:15 P.M	Recap of Action Items [Janis R.]	5 min
12:20 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION