## **AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous**

Mar 17, 2018 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer  Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Standing Rules: Does Everyone Have Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts	10 min /e a Copy?
10:55 A.M.	Minutes from Last Month [Michelle S.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Sara J., absent] 7 <sup>th</sup> Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented)  Region III Representatives/World Service Delegates [Sr. Chris N., Jr. Sally H., absent]  Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G.]  Meeting List [Leslie S.]  Newsletter [Hannah D., Alex J.]  Lifeline Resource Library [Valerie O.]  Phone [Gina B.]  Special Events [Barbara A.]  Retreat Committee [Deb B.]  Ways/Means Committee [Chris N.]  Twelfth-Step Within [Emily R.S. absent, Janis R.]  Website [Nan B.]	10 min
11:10 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:15 A.M.	IR Trainer [Cheryl L.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:20 A.M.	Unfinished Business/Other  Update on Policy Manual Revamping Group [Jill]  Update on Intergroup Inventory - Feedback from Groups [Jill]  A look at the Summary of Intergroup Activity from 2017- Request for focus group to make it more consistent. We did A LOT!! [Beth]	<b>20 min</b> clearer and
11:40 A.M.	New Business  Accumulation of Funds: What is it? Why do we Care? Request for Focus Group to propose so Open Microphone: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – so problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) [Jill]  World Service Office (WSO) Updates [Jill]  Vision/Goals: #3, Strong Meetings and Committees	
12:05 P.M.	Announcements Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Mar 31, 10:30 AM – 4:00 PM, Amends Workshop, St. James Church (here) Apr 13 – 15, Region III Assembly, 'Arch to Recovery,' Marriott Courtyard Downtown, Salt Lake Apr 21, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. Apr 23 – 28, World Service Business Conference of OA, 'Growing Recovery Worldwide,' Albud	•
12:10 P.M	Recap of Action Items [Nan B.]	5 min

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"

Adjourn with the Responsibility Statement

12:15 P.M.