AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

May 19, 2018 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Standing Rules: Does Everyone Hallottons and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts	10 min ave a Copy?
10:55 A.M.	Minutes from Last Month [Jill S.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Sara J.] 7 th Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Reps/World Service Delegate's Report [Chris N. Sr RR/Del, Sally H. Jr RR/Del]	10 min
11:10 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Alex J., Hannah D., absent] Lifeline Resource Library [Valerie O.] Phone [Gina B.] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Emily R.S., Janis R.] Website [Nan B.]	20 min
11:30 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:35 A.M.	IR Trainer [Cheryl L.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:40 A.M.	Unfinished Business/Other Update on Policy Manual Revamping [Jill S.] Intergroup Activity Report Committee [Beth] Accumulation of Funds Committee [Beth]	5 min
11:45 A.M.	New Business Motion: Ways and Means [Chris N.] Open Secretary Positon on Board [Jill S.] Open discussion: Possibilities for remote attendance for IG reps in outlying areas [Beth] Open Microphone: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sharing or problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) [Jill] World Service Office (WSO) Updates [Jill] Vision/Goals: #1, Service is a pathway to Unity and Recovery Group Handbook, page 44 #2: What is a region?	
12:00 P.M.	Announcements Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend Policy Manual Meeting, 12:15 here –all are invited and welcome to attend June 16, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m.	5 min
12:10 P.M	Recap of Action Items [Nan B.]	5 min
12:15 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

"ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"