## AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

October 20, 2018 | <u>www.oasouthernaz.org</u>

10:45 A.M	<b>Call to Order and Serenity Prayer</b> Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Standing Rules: Does Everyon Copy? Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts	<b>10 min</b> e Have a
10:55 A.M.	Minutes from August, September [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	<b>Treasurer's Report [Sara J.]</b> 7 <sup>th</sup> Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Chris N. Sr, Sally H. Jr]	5 min
11:05 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G., Nancy N.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Alex J., Hannah D.] Lifeline Resource Library [Valerie O.] Phone [Gina Bexcused] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Emily R.S., Janis R.] Website [Nan B.]	10 min
11:15 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:20 A.M.	IR Trainer [Cheryl L.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:25 A.M.	Old Business Vote on RR/Delegate Funding Motion [Chris N.] Vote on Standing Rules Motion [Chris N.] Nominations Committee Report and/or Motion [Janis R.] Spending/Distributing Committee Update and Discussion [Beth M.]	15 min
11:40 A.M.	New Business	20 min
	Budget Motion [Sara] Open Microphone: This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sha problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) Vision/Goals: # 2, Education	ring of
12:00 P.M.	Announcements	5 min
	Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend SoAZ OA Retreat Oct 26-28, St. David, Arizona Nov 10, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. Nov 17, 10-3 PM, IDEA (Int'l Day Experiencing Abstinence) Day Event, Church of Christ, 815 El Ca Sierra Vista Nov 22, 9-12:00, Thanksgiving Thank-a-Thon, St. James Church Rm 6, drop in any time Dec 12 (12/12), Twelfth Step Within Day, TBD	mino Real,
12:10 P.M	Recap of Action Items [Nan B.]	5 min
12:15 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	
ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION;		

FOR THIS I AM RESPONSIBLE--