AGENDA: SoAZ Intergroup of Overeaters Anonymous

September 15, 2018 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M Call to Order and Serenity Prayer 10 min Welcome to Intergroup Please silence your cell phones. Standing Rules: Does Everyone Have a Copy? Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and 12 Concepts 10:55 A.M. Minutes from Last Month [Chris N.] 2 min Treasurer's Report [Sara J.] 10:57 A.M. 3 min 7th Tradition envelope and mail passed 11:00 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Chris N. Sr, Sally H. Jr] 5 min Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 11:05 A.M. 10 min Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Janet G., Nancy N.] Meeting List [Leslie S.] Newsletter [Alex J., Hannah D.] Lifeline Resource Library [Valerie O.] Phone [Gina B.-excused] Special Events [Barbara A.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [Emily R.S., Janis R.] Website [Nan B.] **Questions for Committee Chairs** 11:15 A.M. 5 min 11:20 A.M. IR Trainer [Cheryl L.] 5 min IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented 11:25 A.M. Old Business 15 min Request for Budget from Committee Chairs [Sara J.] Spending/Distributing Accumulated Funds [Beth M.] Accumulation of Funds Motion [Beth M.] 11:40 A.M. **New Business** 20 min Nominating Committee for 2019 Neva speaking to SoAZ IG about her Trustee Service Position Open Microphone [Jill S.] This is a time for IR's to bring up successes, issues, ideas and concerns – sharing of problems and how to deal with them (max 3 minutes per speaker) World Service Office (WSO) Updates [Jill S.] Vision/Goals: # 1, Service 12:00 P.M. **Announcements** 5 min Retreat meeting, 12:30 here - all are invited and welcome to attend October 15, 10:45 AM – 12:30 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 a.m. Oct 12-14, Region 3 Convention and Assembly, 'Acceptance is the Key,' Hotel Elegante, Colorado Springs Oct 13th, OA TSW Holiday Workshop, St. James Church, 10:30am-12:30 p.m. SoAZ Retreat Oct 26-28, St. David, Arizona

12:15 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement "ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION; FOR THIS I AM RESPONSIBLE"

5 min

12:10 P.M

Recap of Action Items [Nan B.]