## AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

Feb 16th, 2019 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer [Emily RS.] Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Introductions and Sign-in while 12 Traditions and 12 Concepts	10 min reading the
10:55 A.M.	Minutes from January [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	<b>Treasurer's Report</b> [Cheryl L.] 7 <sup>th</sup> Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	<b>Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report</b> [Sally H. Sr., Jill S. Jr. (absent)] Tally votes on WSBC questionnaire	25 min
11:25 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented)  Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open]  Meeting List [Jan F.]  Newsletter [Alex J.]  Lifeline Resource Library [Valerie O.]  Phone [Leslie S.]  Special Events [Beth M.]  Retreat Committee [Deb B.]  Ways/Means Committee [Chris N.]  Twelfth-Step Within [open]  Website [Joy V.]	10 min
11:35 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:40 A.M.	IR Trainer [Janis R.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:45 A.M.	Old Business Return Intergroup Inventory Accumulation of funds committee options	20 min
12:05 P.M.	New Business	5 min
12:10 P.M.	Announcements February 16, 12:45 PM Retreat Committee, St. James Church, room 5 February 23, 10:30 AM – 3:00 PM Unity Day in Green Valley, St Francis: "Forgiveness is remember resentment" March 16, 10:45 AM – 12:15 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 AM March 16, 12:45 PM Retreat Committee, St. James Church, room 5 March 29-31 R3 Spring Assembly – San Antonio, TX	5 min ring without
12:15 P.M	Recap of Action Items [Joy V.]	5 min
12:20 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--