AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

June 15th, 2019 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.IVI	Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Introductions and Sign-in while reading Traditions and long form of the concept of the month.	the 12
10:55 A.M.	Minutes from May [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Cheryl L.] 7 th Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Jill S. Jr.]	10 min
11:10 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open] Meeting List [Jan F.] Newsletter [open] Lifeline Resource Library [open] Phone [Leslie S.] Special Events [Beth M.] Twelfth-Step Within [open] Website [Joy V.]	10 min
11:20 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:25 A.M.	IR Trainer [Janis R.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:30 A.M.	Old Business Return We care list update First Region 3 2021 C & A planning committee update [Emily]	20 min
11:50 A.M.	New Business Group Handbook pages 8 (Getting Started in a Small Committee) - 9	10 min
	Announcements June 22 nd , 10:30 AM – 12:30 PM, First 2021 Region 3 Convention committee, St. James Church, Ro July 20 th , 10:45 AM – 12:15 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 AM July 20 th , 12:45 PM Retreat Committee, St. James Church, room 5	5 min om 5
12:05 P.M	Recap of Action Items [Joy V.]	5 min
12:10 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	
	ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION	I

FOR THIS I AM RESPONSIBLE--