AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

March 16th, 2019 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M Call to Order and Serenity Prayer [Emily RS.] 10 min

Welcome to Intergroup **Please silence your cell phones**. Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and long form of the concept of the month.

10:55 A.M. Minutes from January [Chris N.] 2 min

10:57 A.M. Treasurer's Report [Cheryl L.] 3 min

7th Tradition envelope and mail passed

11:00 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Jill S. Jr.] 10 min

11:10 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 10 min

Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open] Meeting List [Jan F.] Newsletter [Alex J.] Lifeline Resource Library [open] Phone [Leslie S.] Special Events [Beth M.] Retreat Committee [Deb B.] Ways/Means Committee [Chris N.] Twelfth-Step Within [open] Website [Joy V.]

11:20 A.M. Questions for Committee Chairs 5 min

11:25 A.M. IR Trainer [Janis R.] 5 min

IRs present____ (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented

11:30 A.M. Old Business 20 min

Intergroup Inventory report [Janis R.] Accumulation of funds committee options – IRs returning feedback [Emily RS]

11:50 A.M. New Business 15 min

Volunteers needed for Vision and Goals ad hoc committee Group Handbook pages 1-3

12:05 P.M. Announcements 5 min

March 16, 12:45 PM Retreat Committee, St. James Church, room 5 March 29-31 R3 Spring Assembly – San Antonio, TX April 20, 10:45 AM – 12:15 PM,

Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 AM April 20, 12:45 PM Retreat Committee, St. James Church, room 5 May 6-11, World Service Business Conference, Albuquerque, NM

12:10 P.M Recap of Action Items [Joy V.] 5 min

12:15 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--