AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

November 9th, 2019 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M Call to Order and Serenity Prayer [Emily R-S.] 10 min Welcome to Intergroup Please silence your cell phones. Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and long form of the concept of the month. 10:55 A.M. Minutes from October [Chris N., absent] 2 min 10:57 A.M. Treasurer's Report [Cheryl L.] 3 min 7th Tradition envelope and mail passed 11:00 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, absent, Jill S. Jr.] 10 min 11:10 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 10 min Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Liz D.] Meeting List [Jan F.] Newsletter [open] Phone [Leslie S.] Special Events [Beth M.] Retreat [Deb B., absent] Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.] – No report Twelfth-Step Within [open] Website [Joy V.] 11:20 A.M. Questions for Committee Chairs 5 min 11:25 A.M. IR Trainer [Janis R.] 5 min IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented 11:30 A.M. Old Business 15 min Vote on 2020 board slate [Emily R-S.] Appointment of 2020 Committee Chairs [Emily R-S.] 11:45 A.M. New Business 20 min 2020 Budget Motion presented [Cheryl L.] Committee Chair Description [Janis R.] Vision and Goals #3 Strong Meetings and Committees [Linda J.] Group Handbook page 18-20 Getting Things Done in Your OA Group – Item #6 What does the treasurer do? 5 min 12:05 P.M. Announcements November 16th, IDEA Day 9:30AM – 3PM, in Sierra Vista at Fellowship Hall in the Church of Christ, 815 El Camino Real November 28th, Thank-a-thon; 8:30AM – noon, St. James Church – meetings on the hour November 28th, Candlelight Gratitude Meeting in Sierra Vista 6:30PM Church of Christ Rm 1 (see info above) December 12th – Twelth Step Within Day December 21st, 10:45 AM - 12:15 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 AM December 21st, 12:20PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, St. James Church 12:10 P.M Recap of Action Items [Joy V.] 5 min 12:15 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--