AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

October 19th, 2019 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	Welcome to Intergroup <u>Please silence your cell phones</u> . Introductions and Sign-in while reading Traditions and long form of the concept of the month.	10 min the 12
10:55 A.M.	Minutes from September [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Cheryl L.] 7 th Tradition envelope and mail passed	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr (absent), Jill S. Jr.]	10 min
11:10 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [Liz D.] Meeting List [Jan F.] Newsletter [open] Phone [Leslie S.] Special Events [Beth M.] Retreat [Deb B.] Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.] Twelfth-Step Within [open] Website [Joy V.]	10 min
11:20 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:25 A.M.	IR Trainer [Janis R.] IRs present (new/alternates) Mail/hand deliver information to meetings not represented	5 min
11:30 A.M.	Old Business Ad hoc budget committee report [Cheryl L.]	10 min
11:40 A.M.	New Business Slate for November elections [Linda J.] Vision and Goals #2 Education [Linda J.] Group Handbook page 15-18 Getting Things Done in Your OA Group — Item #5 What does the secret	25 min ary do?
12:05 P.M.	Announcements November 9th, 10:45 AM – 12:15 PM, Intergroup, St. James Church, Board meeting 10:00 AM November 16 th , IDEA Day 9:30AM – 3PM, in Sierra Vista at Fellowship Hall in the Church of Christ, 815 E November 28 th , Thank-a-thon; 8:30AM – noon, St. James Church – meetings on the hour November 28 th , Candlelight Gratitude Meeting in Sierra Vista 6:30PM Fellowship Hall Rm 1 (see in	
12:10 P.M	Recap of Action Items [Joy V.]	5 min
12:15 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--