AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

April 18th, 2020 | www.oasouthernaz.org

10 min

11:00 A.M Call to Order and Serenity Prayer [Emily R-S.]

Welcome to Intergroup Please mute your computer. Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and long form of the concept of the month. 11:10 A.M. Minutes from March [Chris N.] 2 min 11:12 A.M. Treasurer's Report [Cheryl L.] 3 min 11:15 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Cynthia N. Jr.] 5 min 11:20 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 5 min Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open] Meeting List [Jan F.] Phone [Leslie S.] Special Events [open] Retreat [Becky R.] Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.] Twelfth-Step Within [Janis R.] Inclusion & Diversity Ad Hoc Committee [Rae S.] Website [Joy V.] 11:20 A.M. Questions for Committee Chairs 5 min **11:25 A.M. IR Trainer** [Deb B.] 5 min IRs present (new/alternates) 11:30 A.M. Old Business 10 min Paypal option on website - appoint ad hoc committee [Randi F.] 11:40 A.M. New Business 15 min Monthly rent for meetings Vision and Goals #4: Financial Health [Linda J.] Group Handbook page 27-29 Getting Things Done in Your OA Group – Item #18 & 19 11:55 A.M. Announcements 5 min April 20th-25th, WSBC Albuquerque, NM – physical meeting cancelled – will be voting remotely May 16th, 11:00 AM – 12:15 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM May 16th, 2:00 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting 12:00 P.M Recap of Action Items [Joy V.] 5 min 12:05 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement ---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION

FOR THIS I AM RESPONSIBLE--