## AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

August 15th, 2020 | www.oasouthernaz.org

10:45 A.M	<b>Call to Order and Serenity Prayer</b> [Linda J. (Emily absent)] Welcome to Intergroup <u>Please mute your computer</u> . Introductions and Sign-in while reading the and long form of the concept of the month.	<b>10 min</b> e 12 Traditions
10:55 A.M.	Minutes from July [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Cheryl L.]	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Cynthia N. Jr.]	5 min
11:05 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open] Meeting List [Jan F.] Phone [Leslie S.] Special Events [open] Retreat [Becky R.] Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.] Twelfth-Step Within [Janis R.] Inclusion & Diversity Ad Hoc Committee [Rae S.] Website [Joy V.]	10 min
11:15 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:20 A.M.	IR Trainer [Deb B.] IRs present (new/alternates)	5 min
11:25 A.M.	Old Business Treasurer motion [Cheryl L.] We Care List [Janis R.]	10 min
11:35 A.M.	New Business	10 min
	Committee Budget requests [Cheryl L.] Appoint Nominating Committee [Linda J.] Vision and Goals #4: Financial Health [Linda J.] Group Handbook page 33-36 How Things Done in Your Intergroup or Service Board–Item #1, 2 & 3	
11:45 A.M.	Announcements	
	August 15 <sup>th</sup> – Sponsorship Day September 19 <sup>th</sup> , 10:45 AM – 12:00 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM September 19 <sup>th</sup> , 1:00 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting November 6-8 <sup>th</sup> , SoAZ virtual retreat – <i>Past, Present and Future</i> , more details to follow	
11:55 P.M	Recap of Action Items [Joy V.]	5 min
12:00 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--