## AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

July 18th, 2020 | <u>www.oasouthernaz.org</u>

|            | Suly 10(11, 2020   <u>www.ousouthernuz.org</u>  |                                  |
|------------|---|----------------------------------|
| 10:45 A.M  | <b>Call to Order and Serenity Prayer</b> [Emily R-S.]<br>Welcome to Intergroup <u>Please mute your computer</u> . Introductions and Sign-in while reading th<br>and long form of the concept of the month.  | <b>10 min</b><br>e 12 Traditions |
| 10:55 A.M. | Minutes from June [Chris N.]  | 2 min                            |
| 10:57 A.M. | Treasurer's Report [Cheryl L.]  | 3 min                            |
| 11:00 A.M. | Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Cynthia N. Jr.]  | 5 min                            |
| 11:05 A.M. | Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented)<br>Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open]<br>Meeting List [Jan F.]<br>Phone [Leslie S.]<br>Special Events [open]<br>Retreat [Becky R.]<br>Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.]<br>Twelfth-Step Within [Janis R.]<br>Inclusion & Diversity Ad Hoc Committee [Rae S.]<br>Website [Joy V.]   | 10 min                           |
| 11:15 A.M. | Questions for Committee Chairs  | 5 min                            |
| 11:20 A.M. | IR Trainer [Deb B.]<br>IRs present (new/alternates)   | 5 min                            |
| 11:25 A.M. | <b>Old Business</b><br>Intergroup document motions [Emily R-S.]<br>E-blast update [Emily R-S.]  | 10 min                           |
| 11:35 A.M. | <b>New Business</b><br>Vision and Goals #3: Strong Meetings [Linda J.]<br>Group Handbook page 33-36 How Things Done in Your Intergroup or Service Board– Item #1, 2 & 3   | 10 min                           |
| 11:45 A.M. | Announcements   |                                  |
|            | August 7-9 <sup>th</sup> Region 3 Virtual Fall Convention & Assembly – 'OAsis in the Desert'<br>August 8 <sup>th</sup> , 10:00 AM – 12:30 PM (PST), OA Silicon Valley IG hosting a Zoom workshop, 'Healing B<br>link available on oasouthernaz.org website<br>August 15 <sup>th</sup> , 10:45 AM – 12:00 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM<br>August 15 <sup>th</sup> , 1:00 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting | Body Shame',                     |
| 11:55 P.M  | Recap of Action Items [Joy V.]  | 5 min                            |
|            | Adjourn with the Responsibility Statement   | -                                |
|            |   |                                  |

## ---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--