AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

June 20th, 2020 | <u>www.oasouthernaz.org</u>

10:45 A.M	Call to Order and Serenity Prayer [Emily R-S.] Welcome to Intergroup <u>Please mute your computer</u> . Introductions and Sign-in while reading th and long form of the concept of the month.	10 min ne 12 Traditions
10:55 A.M.	Minutes from May [Chris N.]	2 min
10:57 A.M.	Treasurer's Report [Cheryl L.]	3 min
11:00 A.M.	Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Cynthia N. Jr.]	5 min
11:05 A.M.	Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) Public Information/Professional Outreach (PIPO) [open] Meeting List [Jan F.] Phone [Leslie S.] Special Events [open] Retreat [Becky R.] – no report Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.] Twelfth-Step Within [Janis R.] Inclusion & Diversity Ad Hoc Committee [Rae S.] – no report Website [Joy V.]	10 min
11:15 A.M.	Questions for Committee Chairs	5 min
11:20 A.M.	IR Trainer [Deb B.] IRs present (new/alternates)	5 min
11:25 A.M.	Old Business Ad hoc committee to review IG docs report [Emily R-S.]	10 min
11:35 A.M.	New Business Vision and Goals #2: Education [Linda J.] Group Handbook page 30-32 Getting Things Done in Your OA Group – Item #20, 21 & 22	10 min
11:45 A.M.	Announcements	
	 June 28th, TSW workshop – 'Program Certainty in Uncertain Times' 1:00 PM – 2:30 PM limited pa Register before noon on Friday, June 26th by emailing <u>ronibyrne@gmail.com</u>. July 18th, 10:45 AM – 12:00 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM July 18th, 12:20 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting August 6-8th Region 3 Virtual Fall Convention & Assembly – 'OAsis in the Desert' 	rticipation.
11:55 P.M	Recap of Action Items [Joy V.]	5 min
12:00 P.M.	Adjourn with the Responsibility Statement	

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--