AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

November 14th, 2020 | www.oasouthernaz.org

11 A.M Call to Order and Serenity Prayer [Emily RS.] **10 min** Welcome to Intergroup <u>Please mute your computer</u>. Introductions and Sign-in while reading the 12 Traditions and long form of the concept of the month.

11:10 A.M. Minutes from October [Chris N.] 2 min 11:12 A.M. Treasurer's Report [Cheryl L.] 3 min

11:15 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Randi F. Sr, Cynthia N. Jr.] 5 min

11:20 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 10 min Public

Information/Professional Outreach (PIPO) [open]

Meeting List [Jan F.]

Phone [Leslie S.]

Special Events [open]

Retreat [Becky R.]

Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.]

Twelfth-Step Within [Janis R.]

Inclusion & Diversity Ad Hoc Committee [Rae S.]

Website [Joy V.]

11:30 A.M. Questions for Committee Chairs 5 min

11:35 A.M. IR Trainer [Deb B.] 5 min IRs present (new/alternates)

11:40 A.M. Old Business 15 min Vote on Slate Board Elections motion [Emily RS.]

Vote on motion from ad hoc Inclusion & Diversity Committee [Rae S.] – postponed until December Results from Inclusion & Diversity Survey

11:55 A.M. New Business 15 min

Budget motion presented from ad hoc Budget Committee [Cheryl L.]

Vision and Goals #3: Strong Meetings and Committees [Linda J.]

Group Handbook page 38-41 Things to Know about Public Information – Items #1, 2, & 3

12:10 P.M. Announcements

November 21st, IDEA – International Day of Experiencing Abstinence 1-3PM on Zoom register at event@oasouthernaz.org

December 19th, 11:00 AM – 12:20 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM December 19th, 1:00 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting

12:15 P.M Recap of Action Items [Joy V.] 5 min 12:20 P.M. Adjourn with the Responsibility Statement

---ALWAYS TO EXTEND THE HAND AND HEART OF OA TO ALL WHO SHARE MY COMPULSION FOR THIS I AM RESPONSIBLE--