AGENDA: Southern Arizona Intergroup of OA

Jan 9th, 2021 | www.oasouthernaz.org

11 A.M Call to Order and Serenity Prayer [Janis]

10 min Welcome to Intergroup <u>Please mute your computer</u>. Introductions while reading the 12 Traditions and long form of the concept of the month.

11:10 A.M. Minutes from December [Randi] 2 min

11:12 A.M. Treasurer's Report [Chris] 3 min

11:15 A.M. Region 3 Representatives/World Service Delegates' Report [Cynthia. Sr,

Leslie. Jr.] 5 min

11:20 A.M. Committee Reports (write down questions to ask after all reports have been presented) 10 min

Twelfth-Step Within [Joy V]

Newsletter [Michelle S.]

Public Information/Professional Outreach (PIPO) OPEN

Meeting List OPEN

Phone [Judy G]

Special Events [Linda J]

Retreat OPEN?

Region 3 2021 C & A [Michael A. and Jill S.]

Inclusion & Diversity [Rae S.]

Website [Beth M]

Board Report [Roni]

11:30 A.M. Questions for Committee Chairs 5 min

11:35 A.M. IR Trainer [Deb B.] 5 min IRs present_____ (new/alternates)

11:40 A.M. Old Business 15 min

Vision and Goals

Audit

11:55 A.M. New Business 15 min

Confirmation of Newsletter Chair (Yay and no pressure, Michelle)

WSBC Agenda Items available January 11; electronic distribution needed.

Group Handbook page 38-41 Things to Know about Public Information – Items #1, 2, & 3

12:10 P.M. Announcements

Feb 20th, 11:00 AM – 12:20 PM, Intergroup, Zoom meeting, Board meeting 10:00 AM Feb 20h, 1:00 PM, 2021 Region 3 Convention planning meeting, Zoom meeting

12:15 P.M Recap of Action Items [Beth] 5 min 12:20 P.M. Adjourn with the Serenity Prayer [Janis]